8 Kasım 2009 Pazar

giresun:3 altay:4


onceki gece tuketilen ickileri henuz vucuttan atamamisken limonlari dograyip tekila sisesini koydu sehpaya kaptan. hadi son gunum, mac da var iciyoruz dedi. bizde hayir yok tabi.

aninda yedik golu. esitligi yakalayip derin bir nefes almisken, lak ikiyi takti giresun. sonra bir anda 3 oldu. sinirler pert. bu anadolu'da her sene farkli sehirde boy gosteren teknik adamlarin en buyuk hatasi kim olduklarini, nereden geldiklerini bilmemek. levent eris, izmir takimlariyla oynadigi her macta cok agresif oynatiyor takimini ve mac oncesi sonrasi sacma demecler veriyor. ilk 45 dakika tiago ne zaman topla bulussa cift daldilar bizimkine. levent eris her golden sonra kendisine kosan oyuncularina sampiyon olmuslarcasina sarilip durdu. bizden yedigi kufurun haddi hesabi yok tabi. levent eris, gun gelecek sen de alsancak'ta rakini icerken, baligin kilciklari bogazina batacak.

devre arasi birseylerin degisecegine inandik biz. kaptana tarihi bir galibiyet izletip, oyle ucaga bindirmeliydi takim. 55.dakikada 3-3 yaptik durumu. bu takim dustugu seneden beri hicbir zaman boylesine savasmadi. gecen seneki sakarya deplasmani haric, orda da rakibin alt yapidaki cocuklarla dolu olmasi avantajimizdi. neyse, levent eris tek kelimeyle gote dondu gollerden sonra. ama dorduncuyu de atacakti bu takim, musa kacirdi, burak'in sutu direkten dondu derken lak penalti. o o o o o o tiagoooo!!! 3-1'den geri gelip deplasmanda maci 4-3 almak.
bu sene ankara'ya gitmeden cikacagiz.
fuat yaman'a helal olsun. 90 dakika kosan bir takim vardi yine sahada. gecen sene 12.haftadaki kasimpasa macindan beri deplasmanda yenilgi yuzu gormedi bu takim. burak calik her gecen gun daha iyi, 92 dogumlu musa cagiran adeta sov yapti. yigitcan her zamanki gibi savunmanin herseyi. tiago 89 dakika kaybolsun, 90'da oyle bir hareket yaparki herkes susmak zorunda kalir.

levent eris'in baya sasirdigi icin mac sonundaki demecte de sacmalamis. en fazla dort haftan var o takimin basinda, sonra yine izmir'e donersin.
"Ben teknik direktörlük hayatımda öne geçtiğimiz bir karşılaşmayı kaybetmedim. Özellikle 3-1 önde gittiğimiz bir karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrılmaya akıl sır erdiremiyorum"

1 yorum:

skiptomylou dedi ki...

rapaiç atıyor 4 oluyor