9 Ocak 2009 Cuma

altay-gs #2



kupa maclarinda sik sik denk geliriz. kagit uzerinde favori olan takimin yuzde biri butceli, yetenekli, taraftarli klupler aslanlar gibi mucadele eder ve galip gelir. bugune kadar tuttugum takimin basina hic gelmemisti ki, o penalti kurtarisindan sonra "ulan acaba bugun o gun mu" dedim kendi kendime.

hafta basindan itibaren mac moduna girmemek icin kendi kendime telkinlerde bulundum. bugun oglen gsnin ataturk havalimaninda karsilanma goruntuleriyle karsilasana kadar. sensiz izmir hicbirsey pankarti hosgeldin diyordu gul sokakta, bostanlida, bayramyerinde buyuyen yalakalar, milyonlarca dolarlik ruhunu satmislara.

sehmuzun fuzesiyle one gectikten sonra, evde aykutun kariyerini bu macta bitirebilecegimizin naralarini atiyordum. gurbetci aykut'un mac sonrasi aciklamasi da o golun sans oldugu yonundeydi - zavalli herif. gurbetci aykutun kariyeri bitmedi belki ama yeni bir kalecinin kariyeri basladi. demiroren kalirsa gokhan'i besiktasa kakalariz biz seneye, nasilsa rustu de emekli olur. gokhan iki sene once kasimpasaya kaybettigimiz final macinda 17 yasinda kaledeydi, bugun de 19 yasinda.



iki nefeste biten sigaralarla feyyaz'in catenaccio'ya yeni bir bakis acisi getirdigi mac sayesinde penaltiya kadar geldik. sahadaki altay'in yas ortalamasi bir ara 22.5'tu. yenildikten sonra cok da kahrolmadim. olsa guzel olurdu diyebildim sadece.
mac hakkinda da cok yorum yazmayacagim, bizim eksikler hala ortada. luca toni can devre arasi kampinin degil ancak yazin cesmede sole mare'nin yildizi olur.

son soz: su zavalli istanbul takimlarini tutan, izmirde yasamaya hapsolmus, haysiyetsizlik derecesinde bu takimlara hayran insanlarin, gunun birinde izmirde azinlik olup, degil havalimanina gidip takimi karsilamak, evinin en yakinindaki kahveye gidip televizyondan maci izlemeye gozleri korksun.
ne kadar istanbullu varsa...

1 yorum:

Unknown dedi ki...

aranizda ne kadar izmirli varsa.
izmirli kopekler istanbulu destekler!
o pankart .......