17 Ocak 2009 Cumartesi

altay-ankara

cok futbol oldu blog bugunlerde ama bu son altay entry'si.
bugun ankara belediye ile kupada grubun son macini oynuyoruz. yenersek gs'nin ardinda gruptan cikip kupa da yola devam ediyoruz. klubun kasasina havadan gelecek 300K ytl demek oluyor. bu mac bircok acidan baska anlamlar tasiyor.

yarin altay'in 95.yil donumu. mac oncesinde zulfu livaneli konseri duzenlenecek. birileri arastirsin, zulfu livaneli herhangi bir futbol takimi icin konser vermis midir? i.melih gokcek mimari oldugu takimla halen ilgileniyor mu, ya da secimlerde dolayi vakit bulup tv'den izleyebilir mi bilmem ama oglu osman gokcek eger gelecekse medeniyet namina birseyler gorebilir izmir'de. gecen ay inonu'de isaret parmagiyla yukariyi gostermisti, benzer bir harekette izmir'de o parmaga daha uygun bir yer bulurlar.

gs kupa macinda kombinesi olanlara kapali tribunu bedava yapan yonetimin hakki yenmez. hafta icerisinde taraftar dernegi jest yaparak bu mac onemli, alsancak dolar, kombineleri saymayin, hepimiz para verip gelelim, hasilat klube kalsin demis. yonetim de olmaz, 5 ytl veremeyecek adamlar var, bu insanlar cocuklarini da maca getiriyorlar demis. jest ustune jest. yarin hava da guzel olursa, alsancak dolar, livaneli leylimle'le izmir'i secim moduna sokar, biz de o gazla kocaman aykut'u ankara'ya geri yollariz.

bu macin bir diger enteresan yani da ankara belediye ile bundan dort sene once yine karsilasmis olmamiz. o da bir kupa maciydi. 21 eylul tarihinde oynanan mac alsancaktaydi ve 6-2 galibiyetimizle sona ermisti. yazdan kalma bir havada oynanan macta adet sov yapmistik ve ankara belediye o zamanki as kadrosuyla karsimizdaydi. gollerden ucunu ali olmez, digerlerini de sancak, fazli ve ufuk atmisti. ertesi gun fotomac'in basligi "Altay Abartti!", radikal'in basligi da "Altay Buyuk'lugunu Hatirladi" olmustu.



ankara ankara....
don.....

Hiç yorum yok: